top of page

Печь-пицца

Quattro Pro Top.jpg

Quattro pro top - Дрова, или Газ+Дрова 

для приготовления пищи. ALFA PIZZA Италия

3.jpg

Дрова

7 270 €

* В гривне по курсу

10 170 €

* в гривне по курсу

Дрова+Газ

Дополнительные опции:

- Комплект для гибридної роботи печі: 225 євро

- Стіл для печі та приготування:  1170/1390/1650 євро

- Набір пиццайоло:  470 євро

- Набір аксессуарів (4 предмети):  290 євро

- Барбекю 30см/37см: 120/130 євро

- Тримач аксесуарів: 340 євро

ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ

Внутренний размер печи, см

Вес, кг

Разовая закладка пицца (30 см), шт.

Размер двери, см

Коннектор дымохода, см

Время разогрева печи до 300°, мин.

Максимальная температура С:

- 90х60

– 195

- 3

- 62x21

- 13

- 30

– 500

Полная техническая информация:

ОСНОВНАЯ ИНФОРМАЦИЯ

 Дровяная печь с прямым нагревом. Печь сделана из огнеупорного материала. Для лучшей утилизации теплая печь оборудована камерой двойного сгорания. Более того, имеется большая дверца с керамическим стеклом, внутри установлен термометр, а также имеется регулируемая шиберная заслонка.

СХЕМА

Барбекю

barbecue-grill-with-bbq500.jpg.jpeg

Тримач аксесуарів

vela-peel-holder-alfa-forni-copper.jpg

Тримач дров

ДЕРЖАТЕЛЬ_ДРОВ.jpg

Стіл для печі та приготування

Набір піцайоло

Набір аксесуаров

Інструкція з експлуатації дров'яної печі:

nano-alfa-forni-outdoor-cooking.jpg.jpeg
nano-wood-fired-pizza-oven.jpg.jpeg
nano-outdoor-pizza-oven-door.jpg.jpeg

Розпалюємо піч

Підтримання полум'я в робочій духовці

Гасіння вогню

Помістіть кошик з дровами в центр варильної камери і покладіть кілька невеликих полін, щоб розпалити вогонь. Для розпалювання достатньо трьох-чотирьох невеликих полін.

Приблизно через десять хвилин перемістіть кошик на лівий бік печі і закрийте дверцята на десять хвилин. Щоб підтримувати постійну температуру

В кінці приготування закрийте дверцята і дайте вогню догоріти.
Видаліть попіл, коли духовка повністю охолоне.

Відкрийте для себе Quattro Pro Top

quattro-pro-cookign-pizza-commercial-ovens.jpeg

     Quattro Top - це наша компактна, легка і проста у використанні професійна дров'яна піч, яка ідеально підходить для розміщення на фургоні, на професійній кухні, в ресторані швидкого харчування або для кейтерингу. За один раз можна приготувати 4 маленькі піци або 3 великі піци, а також до 60 піц на годину. Ця піч для піци досягає 450°C  всього за 30 хвилин і є ідеальним пристроєм для відкриття нового бізнесу за низькою вартістю.

     Доступна у газовій та дров'яній версіях. Газова піч не потребує ніяких робіт для встановлення. Просто розмістіть її під звичайною витяжкою.

     Завдяки своїм компактним розмірам (глибина 90 см) Quattro Top є єдиною комерційною дров'яною піччю, яка економить кухонний простір і може бути встановлена на кухні ресторану. Професійна піч для піци Quattro Top стане вашим найкращим помічником кухаря.

Alfa Heat Genius™ - тепловий геній
 

Секрет приготування чудової піци в домашніх умовах
 

Тільки Alfa має технологію Heat Genius™, яка дозволяє готувати основу для піци та начинку при різних температурах, як у професійних дров'яних печах, що використовуються в піцеріях.

Heat Genius™ поєднує в собі 3 унікальні та високоефективні технології

1. Автентична вогнетривка цегла HeatKeeper™ Firebrick

Вироблена на заводі Alfa в Італії, вогнетривка цегла Heat Keeper™ поглинає і зберігає тепло набагато краще, ніж лавовий камінь або кераміка, що використовуються в інших пічках для піци.

Завдяки вогнетривкій вогнетривкій цеглі HeatKeeper™ варильна поверхня печей Alfa швидко готує піцу, роблячи її хрусткою та вологою при точно правильній температурі.

02.png

2. Утеплювач DoubleDown Ceramic Superwool® Ізоляція

Це керамічне волокно має вдвічі більшу термостійкість, ніж кам'яна вата, яку зазвичай використовують у домашніх пічках для випікання піци.

DoubleDown Ceramic Superwool® гарантує відмінне утримання температури під час приготування, запобігає перегріванню бічних поверхонь і дозволяє стабільно випікати ідеальну піцу.

03.png

3. Запатентована повноциркуляційна димохідна система Full Effect® з повним ефектом

Ця система оптимізує циркуляцію гарячого повітря в робочій камері, щоб ще більше нагріти вогнетривку цеглу і краще приготувати піцу.

Тепло "навколо і вниз" означає, що піч постійно підтримує потрібну температуру, що дозволяє оптимально готувати як основу, так і соуси для піци.

bottom of page