top of page
napoli-commercial-refractory-pizza-oven.jpeg

NAPOLI - Дрова або Дрова+газ

 для приготування їжі. ALFA PIZZA Італія

8.jpg

від 8 350 €

* в гривне по курсу

Додаткові опціЇ:

- Комплект для гибридної роботи печі: 225 євро

- Набір пиццайоло:  470 євро

- Набір аксессуарів (4 предмети):  290 євро

- Барбекю 30см/37см: 120/130 євро

- Тримач аксесуарів: 340 євро

ТЕХНІЧНІ ДАНІ

Внутрішній розмір печі, см

Вага, кг

Разова закладка піцц (30 см), шт.

Розмір двері, см

Конектор димохіда, см

Час розігрівання печі до 400°, хв.

Максимальна температура С:

- 120х100

- 450

- 7

- 68x21

- 25

- 40

- 500

ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ

     Stufe Napoli - це дров'яна піч, виготовлена італійською компанією Alfa Pizza, що спеціалізується на виробництві обладнання для приготування їжі на відкритому повітрі. Піч Stufe Napoli призначена як для професійного, так і для домашнього використання, і є одним з найпопулярніших продуктів Alfa Pizza.

      Піч виготовлена з нержавіючої сталі та має вогнетривку варильну поверхню, яка витримує високі температури, забезпечуючи оптимальну продуктивність приготування їжі. Піч Stufe Napoli може досягати температури до 500°C всього за 15 хвилин, що робить її ідеальною для приготування піци, хліба та інших страв, які потребують високої температури.

     Піч також оснащена вбудованим термометром, який дозволяє контролювати температуру в робочій камері, а також заслінкою димоходу, що дозволяє регулювати потік повітря і контролювати інтенсивність полум'я.

     Загалом, дров'яна піч Stufe Napoli - це високоякісний та універсальний кухонний прилад, який можна використовувати для створення смачних та автентичних страв в італійському стилі.

СХЕМА

M90

M120

M110

M130

M150

Прайс лист

ПРАЙС.jpg

Варіанти мозаіки:

Барбекю

barbecue-grill-with-bbq500.jpg.jpeg

Тримач аксесуарів

vela-peel-holder-alfa-forni-copper.jpg

Тримач дров

ДЕРЖАТЕЛЬ_ДРОВ.jpg

Набір аксесуаров

Набір піццайоло

Інструкція з експлуатації дров'яної печі:

nano-alfa-forni-outdoor-cooking.jpg.jpeg
nano-wood-fired-pizza-oven.jpg.jpeg
nano-outdoor-pizza-oven-door.jpg.jpeg

Розпалюємо піч

Підтримання полум'я в робочій духовці

Гасіння вогню

Помістіть кошик з дровами в центр варильної камери і покладіть кілька невеликих полін, щоб розпалити вогонь. Для розпалювання достатньо трьох-чотирьох невеликих полін.

Приблизно через десять хвилин перемістіть кошик на лівий бік печі і закрийте дверцята на десять хвилин. Щоб підтримувати постійну температуру

В кінці приготування закрийте дверцята і дайте вогню догоріти.
Видаліть попіл, коли духовка повністю охолоне.

Відкрийте для себе Napoli

napoli-forno-pizza-commercial-ovens-detail-1.jpeg

     Napoli - це цегляна статична піч на дровах або газі. Вона повністю виготовлена вручну з дотриманням найчистіших італійських традицій з використанням високоякісної сировини, що, безумовно, робить її найкращою піччю для кожної піцерії.

Ця комерційна піч ручної роботи була спроектована і виготовлена з використанням вогнетривкої цегли "cotto", виробленої компанією Alfa в печі Ананьї, недалеко від Риму.

     Піч Napoli - це готова до використання піч, яка поставляється в широкому діапазоні мозаїчних візерунків, що налаштовуються.

  • Купол і зовнішній кожух виготовлені з цегли ручного формування.

  • Зовнішнє обкладення налаштовується за бажанням замовника.

  • Знімна опорна підставка з армованого заліза.

  • Дно печі з вогнетривкої цегли Alfa "cotto".

  • Коронка з вогнетривкої цегли Alfa.

  • Чавунна арка, розроблена Alfa.

  • Покриття з лавового каменю товщиною 2 см.

  • Дерево або газ.

bottom of page