Гриль на вугіллі - як спосіб життя
Виберіть фабрику:
Компанія PIRA виробляє вугільні печі та барбекю з 1984 року. Фабрика допоможе вам втілити у вашому ресторані смаки та запахи традиційної кухні, створюємо вугільні печі та барбекю для професійної кухні.
Ми прагнемо допомогти кухням у всьому світі поширити культуру приготування страв на грилі. Ми створюємо нові можливості для бізнесу в ресторанах, демонструючи новий світ смаків, текстур і запахів.
Компанія Josper була заснована 1969 року, коли воєдино зійшлися інновації та традиції. Компанія, створена Пере Джулі та Хосепом Арманге в Пінеда де Мар у Барселоні, стала легендою світової кулінарії на вугіллі.
Маючи понад 40 000 клієнтів, компанія Josper є ідеальним партнером для найвимогливіших шеф-кухарів, які бажають отримати найкращі результати під час приготування на вугіллі.
Ми завжди пам'ятаємо звідки ми родом і довгу історію приготування їжі на вугіллі, так само як і використовуємо вугілля тільки з найкращого дерева.
Печі-гриль на деревному вугіллі вирізняються завдяки майстерності та відданості традиціям фахівців, а також застосуванню інноваційних сталей і сучасних конструктивних рішень.
Їхній дизайн відповідає високим вимогам професійних кухарів і готельно-ресторанного бізнесу, що дає нам змогу розкривати максимальний потенціал кожного продукту.